«Παίζει τα ρέστα του» στην Κροατία ο Ολυμπιακός
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού, για τον επερχόμενο αγώνα με αντίπαλο τη Νέξε, για τη ρεβάνς του EHF Cup
Οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς την προετοιμασία τους, ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα της ομάδας, με αντίπαλο τη Νέξε, για τη ρεβάνς του EHF Cup.
Η ομάδα του Ζαραβίνα, έπειτα από την ήττα στο «Μελίνα Μερκούρη», θέλει να «παίξει τα ρέστα» της, στην Κροατία, με το σκοπό να καταφέρει έναν άθλο. Γι’ αυτό το λόγο, όλοι οι παίχτες δουλεύουν χωρίς σταματημό, ώστε να αφομοιώσουν καλύτερα τις συμβουλές του Έλληνα κόουτς.
Στο πρώτο ματς ο Θρύλος έδειξε αρκετά καλά στοιχεία, ωστόσο πλήρωσε τις πολλές του απουσίες και αυτός ήταν ο βασικός λόγος που γνώρισε την ήττα, από την ομάδα του Χόρβατ.
Latest News
Φουρνιέ: Το Supercup είναι νέα ευκαιρία για τίτλο
Το deal του Ολυμπιακού για Μουαντιλμαντζί: 7+2 εκατ. ευρώ
Ποντένσε: Το beach soccer που ξεχώρισε στον Ολυμπιακό
Δεύτερο ban σε λιγότερο από μήνα για την Ιντερνασιονάλ
Με νίκη και 100 συμμετοχές γιόρτασε ο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό
Γιάρεμτσουκ στο 84’: Πρώτη νίκη του Αλγκουαθίλ στον Ολυμπιακό
Η Ελλάδα πλησιάζει τη 10άδα της UEFA μετά τη νίκη του Ολυμπιακού
Πέντε χρόνια χωρίς τον «Ντούντα»: Ο Ολυμπιακός δεν ξεχνά
READ MORE