Στην πρώτη της παρουσία σε Παγκόσμιο Στίβου, η Οξάνα Κορένεβα δεν κατάφερε την μεγάλη υπέρβαση για την πρόκριση στον τελικό του τριπλούν.

Στον αγώνα, η Ελληνίδα αθλήτρια ξεκίνησε με άλμα στα 13.50μ, με καλύτερη δεύτερη προσπάθεια φτάνοντας τα 13.66μ, ενώ στην τρίτη της προσπάθεια σημείωσε 13.61μ, καταλαμβάνοντας τελικά την 24η θέση της κατάταξης στο παγκόσμιο Στίβουπου διεξάγεται στο Τόκυο.

Να σημειωθεί ότι η Κορένεβα αγωνίστηκε για πρώτη φορά στον θεσμό μετά από μία πολύ σταθερή χρονιά, κατά την οποία βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ και είχε σταθερότητα σε επιδόσεις κοντά ή πιο πάνω από τα 14μ.

Βρούτσης για Κουγιουμτσίδη: «Το φαινόμενο μας έκανε ξανά υπερήφανους»
Βρούτσης για Κουγιουμτσίδη: «Το φαινόμενο μας έκανε ξανά υπερήφανους»

Μετά το τέλος, η Κορένεβα δήλωσε:

«Ήταν μια χαμένη ευκαιρία. Ήμουν έτοιμη σωματικά και ψυχολογικά για κάτι καλύτερο, αλλά δεν βγήκε το άλμα που ήθελα. Παρ’ όλα αυτά κρατάμε τη θετική ενέργεια και συνεχίζουμε. Στόχος μου είναι να βελτιώνομαι και να είμαι παρούσα στις μεγάλες διοργανώσεις του 2026».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.