Παγκόσμιο σοκ από τη σφαγή 1428 δελφινιών στα νησιά Φερόε. Την ίδια ώρα, «πόλεμος» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Μπόρις Τζόνσον και τη Νίκι Μινάζ, γύρω από τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.

«Πόλεμος» γύρω από τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού έχει ξεσπάσει μεταξύ του Βρετανού πρωθυπουργού, Μπόρις Τζόνσον και της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Νίκι Μινάζ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, αφορμή στάθηκε ανάρτηση της τραγουδίστριας με τους 22 εκατ. followers ότι ο ξαδελφός της δε θα κάνει το εμβόλιο γιατί ένας φίλος του έπαθε ανικανότητα λόγω του σκευάσματος και η αρραβωνιαστικιά του ακύρωσε τον γάμο.

Η ανάρτησή της σχολιάσθηκε έντονα από χρήστες του διαδικτύου, ενώ έγινε και αντικείμενο συζήτησης στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για την πορεία της πανδημίας στην Ντάουνινγκ Στριτ.

Τραγική είναι η είδηση που φτάνει από το Τέξας, όπου 4χρονη έχασε τη ζωή της από κορωνοϊό.

Το άτυχο κοριτσάκι κόλλησε από την αρνήτρια του εμβολίου μητέρα της, η οποία πλέον δηλώνει μετανιωμένη.

Στα νησιά Φερόε, η θάλασσα βάφτηκε κόκκινη, αφού 1428 δελφίνια σφαγιάστηκαν, στο πλαίσιο του ετήσιου αιματηρού εθίμου Grindadrap, το οποίο χρονολογείται από τον 7ο αιώνα.

Στην Αυστραλία ένα τεράστιο κοπάδι από περισσότερες από 100 μεγάπτερες φάλαινες εντοπίστηκε να πλέει δίπλα σε σκάφος στα ανοικτά των ακτών.

Πρόκειται για ένα απίστευτα σπάνιο γεγονός που σύμφωνα με τους ειδικούς έχει καταγραφεί μόλις μία φορά στο παρελθόν στην συγκεκριμένη περιοχή.