Η Αυστραλία επικράτησε με σκορ 1-0 της Τυνησίας χάρη σε γκολ του Ντιουκ στο 23' και ανέβηκε στη 2η θέση του 4ου ομίλου έχοντας πλέον 3 βαθμούς.

Σημαντικότατη νίκη πέτυχε η Αυστραλία με αντίπαλο την Τυνησία με σκορ 1-0. Η αναμέτρηση έγινε για τη 2η αγωνιστική του τέταρτου ομίλου για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Με τους Αυστραλούς να ανεβαίνουν στη δεύτερη θέση με 3 βαθμούς.

Δανία-Τυνησία έχουν από έναν βαθμό, με την Γαλλία να αντιμετωπίζει τους Σκανδιναβούς στις 18:00.

Δίκαιη και κυνική νίκη για τα «καγκουρό», με το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης να επιτυγχάνεται στο 23′. Ο Γκούντγουϊν έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Ντιουκ με όμορφη γυριστή κεφαλιά από το πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1-0 των Αυστραλών.

Τίποτα δεν άλλαξε στη συνέχεια, με την Τυνησία να έχει κάποιες ευκαιρίες στο φινάλε για να ισοφαρίσει αλλά να μην τα καταφέρνει.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τυνησία (Τζαλέλ Καντρί, 3-4-3): Ντάμεν, Μπρον (74′ Κεσχρίντα), Μεριά, Ταλμπί, Ντρέγκερ (46′ Σασί), Σκιρί, Λαϊντουνί (67′ Καζρί), Αμπντί, Σλιτί, Τζεμπαλί (73΄Κενισί), Μσακνί

Αυστραλία (Γκρέιαμ Άρνολντ, 4-3-3): Ράιαν, Κάρασιτς (75′ Ντέγκενεκ), Σούταρ, Ρόουλς, Μπέιτς, Μόι, Ιρβάιν, ΜακΓκρί (64′ Χρούστιτς), Λέκι (85′ Μπάκους), Ντιουκ (64′ ΜακΛάρεν), Γκούντγουιν (85′ Μαμπίλ)

Διαιτητής: Ντάνιελ Ζίμπερτ. Βοηθοί: Ράφαελ Φόλτιν, Γιαν Ζάιντελ. (ΓΕΡ). 4ος: Σαΐντ Μαρτίνες