Πάει με δανεισμό στο Μαρούσι ο Τανούλης
Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να παραχωρήσει τον Γιώργο Τανούλη στο Μαρούσι με τη μορφή δανεισμού.
Στο Μαρούσι θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν, όπως όλα δείχνουν, ο Γιώργος Τανούλης.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sportal, ο Ολυμπιακός πιστεύει στον παίκτη και το ταλέντο του και θέλει να τον στείλει κάπου για να αγωνιστεί, με το Μαρούσι να αποτελεί την ιδανική επιλογή.
Ο σύλλογος των Βορείων Προαστίων, ο οποίος έχει κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, έχει ανάγκη από Έλληνες όπως ο Γιώργος Τανούλης, που θα μπορέσει να στηριχθεί πάνω τους και να βρει λύσεις στην ερχόμενη Basket League.
Ο Γιώργος Τανούλης έχει υπογράψει με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2027, πράγμα που σημαίνει ότι μετά τον δανεισμό του, το 2025, θα έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο. Έτσι, μια χρονιά στο Μαρούσι με ενεργό ρόλο μέσα στην ομάδα, θα μπορέσει να τον ετοιμάσει ακόμη περισσότερο, ώστε στο μέλλον να διεκδικήσει σημαντικό ρόλο στη φροντ λάιν του Ολυμπιακού.
Latest News
Ολυμπιακός: Συνεχίζεται η διάθεση Καρτών Μέλους
Ολυμπιακός: Υπενθύμιση για αναβάθμιση Καρτών
Ολυμπιακός: Επετειακό δώρο στα μακροχρόνια μέλη
Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια των επόμενων αγώνων
Συλλεκτικές Κάρτες Φιλάθλου για τα 101 χρόνια
EuroLeague: Αποθέωσε τους Μιλουτίνοφ – Βεζένκοφ
Σάντα: «Η ομάδα είναι πολύ καλά προετοιμασμένη»
Ντόσκας: «Δίκαια βρισκόμαστε στην πρώτη θέση»
READ MORE