ΠΑΕ Ολυμπιακός: Μία «αφίσα για το δωμάτιο»… με Ζέλσον Μάρτινς!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέβασε τον Ζέλσον Μάρτινς από στιγμιότυπο στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης», βάζοντας τη λεζάντα… «μία αφίσα για το δωμάτιο».
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συνεχίζει να «χτίζει» το κλίμα ενόψει της νέας σεζόν, προβάλλοντας τις δυνατές προσωπικότητες της ομάδας. Aυτή τη φορά ήταν η σειρά του Ζέλσον Μάρτινς. Με μία εντυπωσιακή ανάρτηση στα social media, οι «ερυθρόλευκοι» δημοσίευσαν φωτογραφία του Πορτογάλου εξτρέμ από τον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης». Και συγκεκριμένα τη συνόδευσαν με τη φράση: «Μία αφίσα για το δωμάτιο»!
Ο Ζέλσον φέτος ήταν εκ των πρωταγωνιστών, κι ο ίδιος κερδίζει όλο και περισσότερο χώρο στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ. Η συγκεκριμένη ανάρτηση είναι ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης και προβολής του ποδοσφαιριστή, που ο Μεντιλίμπαρ πιστεύει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά τη νέα χρονιά. Σε μία χρονιά, με υψηλές απαιτήσεις σε Ελλάδα κι Ευρώπη.
Η παρουσία του Μάρτινς στο γήπεδο, το δυναμικό του στυλ και η ικανότητά του στο «ένας εναντίον ενός», δίνουν στον Ολυμπιακό ποιότητα και ταχύτητα στα φτερά.
Δείτε το post της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.