Η ΠΑΕ Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του Θρύλου στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και το ματς με τον Παναθηναϊκό (22/10).

Μπορεί να βρισκόμαστε σε περίοδο Εθνικών ομάδων όμως η ΠΑΕ Ολυμπιακός φροντίζει να μας κρατάει σε εγρήγορση.

Οι άνθρωποι του Θρύλου μετρούν αντίστροφα για την μεγάλη επιστροφή στη δράση και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την επόμενη Κυριακή (22/10). Ο λόγος φυσικά για το ντέρμπι κορυφής της Super League καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονται στην 1η και 2η θέση αντίστοιχα της βαθμολογίας.

Τζολάκης: «Συνεχίζουμε από εκεί που το αφήσαμε»
Τζολάκης: «Συνεχίζουμε από εκεί που το αφήσαμε»

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την επιστροφή στο ΝΑΟ:

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24