Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με την εξάντληση των θέσεων ΑμεΑ για τον αγώνα με την Νέφτσι Μπακού για τα προκριματικά του Champions League.

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 2ης προκριματικής φάσης του UEFA Champions League μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – NEFTCHI που θα διεξαχθεί στο “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” την Τετάρτη 21/7/2021 και ώρα 22:00, ενημερώνει τους φίλους/AμεA της ομάδας για τα εξής:

Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ) τα οποία αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και χρησιμοποιούν για το λόγο αυτό ειδικά αμαξίδια, φιλοξενούνται στις θέσεις που βρίσκονται πλησίον των εισόδων Α1 και Α2.

Πέναλτι – ντροπή από τον Ευαγγέλου! (pics)
Πέναλτι – ντροπή από τον Ευαγγέλου! (pics)

Οι θέσεις αυτές έχουν ήδη καλυφθεί, αφού οι φίλαθλοι – ΑμεΑ έδειξαν ανταπόκριση και επικοινώνησαν τηλεφωνικά για να δηλώσουν την επιθυμία τους να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Άλλοι φίλαθλοι – ΑμεΑ, που δεν πρόλαβαν να επικοινωνήσουν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, παρακαλούνται να μην προσέλθουν στο γήπεδο, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24