Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έδωσε συγχαρητήρια στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ του συλλόγου που κατέκτησε ακόμη ένα Κύπελλο, το όγδοο συνεχόμενο για την ακρίβεια. Σύσσωμη η ερυθρόλευκη οικογένεια πανηγυρίζει για την κατάκτηση του τροπαίου στο Final 4 που διεξήχθη στη Σαντορίνη. Συνάμα αποτελεί μια ακόμη επιτυχία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ο οποίος πρωταγωνιστεί και κατακτάει τίτλους σε όλα τα […]

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έδωσε συγχαρητήρια στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ του συλλόγου που κατέκτησε ακόμη ένα Κύπελλο, το όγδοο συνεχόμενο για την ακρίβεια. Σύσσωμη η ερυθρόλευκη οικογένεια πανηγυρίζει για την κατάκτηση του τροπαίου στο Final 4 που διεξήχθη στη Σαντορίνη.

Συνάμα αποτελεί μια ακόμη επιτυχία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ο οποίος πρωταγωνιστεί και κατακτάει τίτλους σε όλα τα αθλήματα που συμμετέχει. Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ συνεχάρη τα κορίτσια του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι «οι κούπες είναι αμέτρητες».

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συγχαίρει τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι κούπες είναι αμέτρητες…», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.