Ο Νεοζηλανδός «φονιάς» είναι ένα από τα ονόματα που θα «παίξουν» με την έλευση του νέου τεχνικού, ενώ σε περίπτωση που έρθει ο Σκότ Σκάιλς τότε αυτόματα μπαίνει και σε θέση ισχύος το όνομά του.

Ο ίδιος είναι ένας παίκτης που μπορεί κάλλιστα να αλλάξει ως προς το καλύτερο την περιφέρεια του Ολυμπιακού. Είναι παίκτης που είναι «φονιάς», μπορεί να σκοτώσει την κάθε άμυνα από… παντού.

Ο Κόρεϊ Γουέμπστερ είναι ένας 29χρονος περιφερειακός, ο οποίος το 2015 έπαιξε στη σερβική Μέγκα Λεξ (νυν Μέγκα Μπέμαξ) πριν ντυθεί με τη φανέλα του Κόροιβου το 2016. Επίσης συνέχισε στην Ισραηλινή Ιρόνι Ναχαρίγια και επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό των Νιού Ζίλαντ Μπρέικερς.

Ο ίδιος «τρέλανε» το ΝΒΑ, αφού απέναντι στους Σάνς ο Γούμπστερ έπαιξε 40 λεπτά για να σκοράρει 27 πόντους με 7/14 δίποντα, 4/10 τρίποντα και 1/1 βολή, ενώ είχε ακόμη 4 ριμπάουντ, 7 ασίστ, ένα κλέψιμο και κανένα λάθος!

Για την ιστορία, ο Νεοζηλανδός σκόρερ είχε παίξει σε μόλις τρεις αγώνες με τον Κόροιβο. Είχε 2 πόντους σε 17:29 απέναντι στον Αρκαδικό, 12 πόντους με 2/10 τρίποντα σε 40 λεπτά απέναντι στον ΠΑΟΚ και 5 πόντους με 2/12 σουτ σε 34:53 απέναντι στο Λαύριο.

Κάλλιστα μπορεί να αποτελέσει έναν ηγέτη στην ομάδα μας και σίγουρα ένα «εργαλείο» το οποίο θα είναι υπερπολύτιμο στα χέρια κάθε προπονητή.