Ο Μπριάντε Ουέμπερ ήταν εξαιρετικός, αλλά όχι αρκετός με τη Ζαλγκίρις, με τον Αμερικανό γκαρντ να ξεσπά σε λυγμούς μετά την ήττα και να τονίζει, ότι αυτός είναι ο χαρακτήρας του.

την κορυφαία φετινή του εμφάνιση, αναφέρθηκε στην απουσία των Σπανούλη-Στρέλνιεκς και την προσπάθεια να τους αντικαταστήσει, τονίζοντας πως έπρεπε να τελειώσουν τη δουλειά οι «ερυθρόλευκοι».

Αναλυτικά, όσα δήλωσε: 

Για την ήττα: «Δε μου αρέσει να εξαρτιόμαστε από τις ήττες των άλλων. Έπρεπε να είχαμε καθαρίσει από μόνοι μας τη δουλειά, να έχουμε κάνει καλύτερα μερικά plays στο τέλος και να κερδίσουμε».

Για τα δάκρυά του: «Είμαι ένας παίκτης που βάζει την καρδιά του πάνω από όλα στο παιχνίδι. Αν δεν παίρνω αυτό που θέλω, στενοχωριέμαι πολύ και αυτός είναι ο τρόπος που αντιδρώ».

Για το αν νιώθει επιπλέον βάρος με τις απουσίες των Σπανούλη – Στρέλνιεκς: «Φυσικά και νιώθω, ότι πρέπει να κάνω το κάτι παραπάνω. Έχω ξαναπεί, άλλωστε, ότι όταν ένας παίκτης αποχωρεί για κάποιο λόγο από την αγωνιστική δράση, όλοι μας πρέπει να το κάνουμε κι ελπίζω να γίνει στο επόμενο παιχνίδι».

Για την εμφάνισή του: «Έχω κάνει μερικές τέτοιες στην G-League, όπου είχα σπουδαία νούμερα σε κάποια ματς. Εγώ, όμως, θέλω να κάνω αυτό που μου ζητά η ομάδα, είτε σκοράροντας είτε παίζοντας άμυνα».