Ο Ντονάτας Ουρμπόνας, ένας αξιόπιστος Λιθουανός δημοσιογράφος, σχολίασε σε podcast τη φημολογούμενη απόκτηση του Έβανς από τον Ολυμπιακό.

Με κάθε δικαίωμα, ο Κίναν Έβανς θεωρείται ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ονόματα στη φετινή Ευρωλίγκα, καθώς πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν με τη Ζαλγκίρις. Ο Αμερικανός γκαρντ έχει κατά μέσο όρο 17,4 πόντους (45% στα τρίποντα), 2,7 ριμπάουντ και 3,8 ασίστ ανά 27 λεπτά συμμετοχής στη διοργάνωση, και φυσικά, πολλές ομάδες εκδήλωσαν ενδιαφέρον για εκείνον.

Ο Ντονάτας Ουρμπόνας, ένας αξιόπιστος Λιθουανός δημοσιογράφος, σχολίασε σε podcast για λογαριασμό του BasketNews τα ρεπορτάζ που συνδέουν τον Έβανς με τον Θρύλο, δηλώνοντας ότι: “Θα με εκπλήξει πολύ αν ο Έβανς δεν φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού την επόμενη σεζόν”.

Επίσης, συζήτησε με τους συνομιλητές του το κατά πόσο είναι ο ιδανικός παίκτης για την ερυθρόλευκη ομάδα, μιλώντας με εξαιρετικά θετικά λόγια για τον χαρακτήρα και την αγωνιστική του συμπεριφορά, αποκαλώντας τον ως “αμυντικό σκόρερ”.

Πρόσφατα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός διέψευσε κάθε δημοσίευμα σχετικά με μεταγραφές και συμφωνίες εν όψει της επόμενης σεζόν, καθώς η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος βρίσκεται σε εξέλιξη και υπάρχουν στόχοι στο πρωτάθλημα και το κορυφαίο ευρωπαϊκό διασυλλογικό μπασκετικό τουρνουά.