Οι φίλοι του Ολυμπιακού (και όχι μόνο) που βρίσκονται στην Ισπανία, έκαναν «ουρές» για να βγάλουν μία φωτογραφία με τον Χάμες και τον Μαρσέλο.

Μόνο ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να φέρει δύο τόσο μεγάλους παίκτες όπως ο Μαρσέλο και ο Χάμες Ροντρίγκες. Δύο ποδοσφαιριστές που εκτός από ποιότητα, φέρνουν και φήμη στην ομάδα, καθώς το όνομα του Θρύλου ακούγεται σε κάθε άκρη του πλανήτη.

Μια ματιά να ρίξει κανείς στο τι έγινε σήμερα πριν και μετά το φιλικό της ομάδας με τη Σταντάρ Λιέγης στην Ισπανία, θα καταλάβει ακριβώς τι εννοούμε. Πάρα πολλοί άνθρωποι έκαναν «ουρές» για να μπορέσουν να βγάλουν μία φωτογραφία με τους αγαπημένους τους παίκτες.

Champions League: Αποτελέσματα, βαθμολογία και η 2η αγωνιστική της League Phase
Champions League: Αποτελέσματα, βαθμολογία και η 2η αγωνιστική της League Phase

Εκτός από φίλους του Ολυμπιακού, υπήρχαν και πολλοί της Ρεάλ, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι δύο Θρύλοι της ομάδας τους επέστρεψαν έστω και για λίγο στην Ισπανία.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.