Ουγγαρία - Ελλάδα 12-14: Η εθνική με ανατροπή στην τελευταία περίοδο κέρδισε 14-12 την Ουγγαρία στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος γυναικών.

Ουγγαρία – Ελλάδα 12-14: Μετά τους άνδρες και οι γυναίκες κέρδισαν την Ουγγαρία στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Στο Αϊντχόφεν όπου και διεξάγεται η διοργάνωση των γυναικών, η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου με φοβερή εμφάνιση στην τελευταία περίοδο, γύρισε τούμπα τον αγώνα και κέρδισε δίκαια την Ουγγαρία με 14-12.

Με τη νίκη στην πρεμιέρα, η Ελλάδα είναι πλέον αγκαλιά με την πρόκριση απευθείας στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ενώ το Σάββατο (6/1, 17.00) απέναντι στην Κροατία όπου και θα έχει εύκολο έργο πάει για το δύο στα δύο και φυσικά να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Τα οκτάλεπτα: 4-4, 2-2, 4-3, 2-5.

Ουγγαρία (Ατίλα Μίχοκ/Σάντρο Τσεχ): Μάγκιαρι, Ζιλάγκι, Βάλι 1, Γκουρισάτι 1, Γκεραλντίνε, Πάρκες, Κούνα 1, Κέζτελι 2, Λεϊμέτερ 3, Ριμπάνσκα, Τίμπα, Γκάρντα 3, Νέζμελι.

Ελλάδα (Αλεξία Καμμένου): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου 2, Μαργαρίτα Πλευρίτου 2, Ξενάκη 2, Ασημάκη, Πάτρα 1, Νίνου 2, Βασιλική Πλευρίτου, Γιαννοπούλου 4, Ελληνιάδη, Σταματοπούλου.