Breaking news

#menoumeasfaleis, βγαίνουμε νικητές!

#menoumeasfaleis, βγαίνουμε νικητές!

Όταν στο ΠΑΟΚ αναπολούν… το μέλλον!

Τελικά με αφορμή τα 90 χρόνια ιστορία (εδώ γελάμε...) ΠΑΟΚ ο Rostofianos παίρνει θέση και αναλύει. Τελικά 90 χρόνια γιορτάζουν, η 94 χρόνια; Ούτε οι ίδιοι δεν έχουν γνώση...


κατασκευή ιστοσελίδων
κατασκευή ιστοσελίδων

Ημέρες γενεθλίων διανύουμε και μεταξύ αυτών που εορτάζουν είναι και ο ΠΑΟΚ που μάλιστα στο PAOK TV ανέβασε και βίντεο για  την επέτειο.  Το Παράδοξο φυσικά είναι αρχικά ο τίτλος «90 Χρόνια ΠΑΟΚ: Νοσταλγώντας το μέλλον – PAOK TV». Φυσικά πως μπορεί να νοσταλγήσεις το μέλλον μόνο οι εμπνευστές του τίτλου και του βίντεο μπορούν να απαντήσουν! Αν και μπορεί οι βαθυστόχαστες εμπνεύσεις να είναι του Κόλκα, του Βασιλόπουλου ή ακόμα και του Λαλάκη αφού μπορεί η σχέση με τον Ιβάν να περιλαμβάνει όλες τις εργολαβίες. Αλλά βρε «καρντάσια» Νοσταλγώντας το μέλλον, μα το μέλλον. Αν και θα μου πείτε τι διαφορά μπορεί να έχει το μέλλον από το παρελθόν του ΠΑΟΚ; Η απάντηση νομίζω απλή και κατανοητή τίποτα…

Ναι ακριβώς τίποτα, γιατί αν ξεκινήσουμε από τους τίτλους τι να πούμε; Ότι το 2051 στο επόμενο αφιέρωμα ενδεχομένως να χρειάζεται να φτιάξουν ένα ακόμα βίντεο χωρίς κόπο, αφού τα ίδια πλάνα θα χρησιμοποιήσουν πάνω κάτω άντε να βάλουν και τα στιγμιότυπα από το πρωτάθλημα των «Πρεσπών» αν και αυτό μπορεί ακόμα να μην είναι σίγουρο… καραδοκεί το CAS.

Από την άλλη τελικά 90 ή 94 χρόνια γιορτάζουν; Ερώτημα κάνω γιατί έχω μπερδευτεί αφού και αυτοί δεν το διευκρινίζουν. Πάντως αν είχαν λίγο παραπάνω χιούμορ θα έβαζαν και τους μεγάλους ευεργέτες τους, εκτός του Ιβάν.

Θα μπορούσε στο αφιέρωμα να υπάρχουν κάποια δευτερόλεπτα με τον κ. Βενιζέλο , εδώ άνοιξε Τράπεζα στην Ελλάδα, Σάββατο που δεν έχει ξανά γίνει και δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ για να σωθεί ο ΠΑΟΚ.

Ξέχασαν τους μεγάλους χορηγούς τους από το Ελληνικό δημόσιο, όπως τα Ελληνικά Πετρέλαια που έδιναν χορηγία λες και δεν υπήρχαν άλλες ομάδες στην χώρα. Σε περίοπτη θέση στο αφιέρωμα θα έπρεπε να βάλουν οι αδικημένοι της Ελληνικής  περιφέρειας, το Κράτος που τους έχτισε τσάμπα και χάρισε το κλειστό γήπεδο, όπως και τους απλήρωτους λογαριασμούς της ΔΕΗ, που απαιτούσαν να πληρώσει το κράτος.

Αυτά είναι μερικά από τα παλαιότερα γιατί υπάρχουν ακόμα πολλά μα πάρα πολλά, αλλά ξέχασαν και την νεότερη ιστορία τους. Ξέχασαν το κορυφαίο γεγονός της ηγεμονίας του Ιβάν. Την είσοδο του «πιστολέρο» στην Τούμπα που διαφήμισε παγκοσμίως  το Ελληνικό ποδόσφαιρο και γίναμε διεθνώς ρεζίλι.

Σε όλα αυτά όμως θα έπρεπε να έχουν σε περίοπτη θέση τον ανιψιό του Ιβάν τον κ. Καλπαζίδη που πλέον η ιστορία του διδάσκετε στα μεγαλύτερα οικονομικά πανεπιστήμια του κόσμου για το πώς ένα απλό γκαρσόνι μπορεί σε δύο χρόνια να γίνει εκατομμυριούχος, αν έχει θείο από το Ροστόφ.  Επίσης δεν θα έπρεπε να παραλείψουν τους συνεργάτες τους όπως η Ξάνθη, ο Βόλος, τα Γιάννενα και την άγνωστη ομάδα όπως λέμε, τον άγνωστο στρατιώτη.

Όμως στο φινάλε θα έπρεπε να έχει και τον MVP του Ιβάν, τον άνθρωπο δήμαρχο μεταφραστή υποβολέα και απλό φίλαθλο του Βόλου με τα ποιο αγνά αισθήματα, τον Αχιλλέα Μπέο, το πρότυπο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ίσως στο αφιέρωμα να παρέλειψα να  βάλω κάποιους ή να ξέχασα κάποια γεγονότα αλλά πάντα θα υπάρχει η καλή θέληση, άλλωστε τα εργαλεία του συστήματος του Ιβάν  θα πρέπει να μας ευχαριστούν αφού τους δώσαμε ωραίες ιδέες για το επόμενο αφιέρωμα να μην κουράζονται…

Διάβασε επίσης