Μετρούσαν τις κίτρινες κάρτες όπως κάποιοι μετρούν προβατάκια για να κοιμηθούν ο Λαλάκης {SDNA} και οι υπόλοιποι μέτραγαν κίτρινες κάρτες μπας και τους πάρει ο ύπνος από τους εφιάλτες που τους προκάλεσε ο Ολυμπιακός...

Στον παραλογισμό των αντί – Ολυμπιακών του αντικειμενικού ομίλου του Ιβάν επικρατεί τρικυμία και αναστάτωση. Πιο συγκεκριμένα μιλάμε για το γνωστό σε όλους SDNA που πάλι βρήκε τρόπο να σουλατσάρει με την γνωστή του προπαγάνδα.

Φυσικά αυτή η τρικυμία εν κρανίο ξεκινά από τον Λαλάκη που μάλιστα τώρα τελευταία μαθαίνω έχει και κάποια ζόρια. Η ΑΔΑΕ φτάνει από Ξάνθη κοντά στην Θεσσαλονίκη  και κάποια παραστατικά έχουν ξεχαστεί σε κάτι  Off shore εταιρίες σε κάποια εξωτικά νησιά και τα Καρντάσια δεν προλαβαίνουν.  Παρόλα αυτά όμως η εργολαβία του Λαλάκη με τα πιόνια του παραμένει σε πρώτη γραμμή να πλήξουν τον Ολυμπιακό μπας και διατηρήσουν  τα κεκτημένα τους.

Πέναλτι – ντροπή από τον Ευαγγέλου! (pics)
Πέναλτι – ντροπή από τον Ευαγγέλου! (pics)

Αφού στο Ηράκλειο δεν κατάφεραν να βάλουν το μπλόκο όπως στα Γιάννενα ανέμεναν με ιδιαίτερη αγωνία γκέλα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Τελικά η γκέλα δεν έγινε γιατί ο Ολυμπιακός και μισός να είναι έχει μέταλλο  πρωταθλητή, αλλά αυτό για τον Λαλάκη και τον Τσακαλάκη δεν έχει σημασία. Σημασία για το σύστημα έχει να μειώσουμε ότι έχει να κάνει με τους νταμπλούχους. Έτσι λοιπόν από τον Βόθρο ανασύρθηκε το αφήγημα  του φιλικού σωματείου του ΑΡΗ που δεν χτύπησε τον αγώνα και ο Ολυμπιακός πέρασε αέρα.

Ναι ο Λαλάκης και η παρέα του μαζί με το πουλέν του στην Αθήνα το Τσακάλη και τα υπόλοιπα μέλη του συνεργείου ξεκίνησαν ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη την λάσπη και τα υπονοούμενα για το παιχνίδι με τον ΑΡΗ. Φυσικά η επιλεκτική τους μνήμη δεν τους αφήνει να θυμηθούν άλλα παιχνίδια , δεν τους αφήνει να θυμηθούν τα Γιάννενα τον Βόλο την Λαμία ή ίσως λίγο πιο παλιά έναν αγώνα με την Καλαμαρία. Γιατί Λαλάκη παιδί μου με τα φιλαράκια σου δεν ρωτάς εκεί στον Βόθρο σας τι είχε συμβεί τότε πέρυσι τώρα κλπ.

Κάποιοι Λαλάκη παιδί μου κοντινοί σου εκτός από το να τρώνε μπουγάτσα με κιμά εκεί στην Καμάρα θυμούνται σίγουρα εσύ τότε έβγαζες πράσινο μεροκάματο και δεν ήσουν και σχετικός με το άθλημα , αλλά τα καρντάσια σου ήταν πιστά εδώ και χρόνια στα ασπρόμαυρα μεροκάματα με όλα τα αφεντικά, απλά τώρα είναι καλύτερα!

Το βασικό επιχείρημα του Λαλάκη και του Βόθρου είναι πόσες κίτρινες κάρτες πήραν οι παίκτες του ΑΡΗ!!!

Ναι μετρούσαν τις κίτρινες κάρτες όπως κάποιοι μετρούν προβατάκια για να κοιμηθούν ο Λαλάκης και οι υπόλοιποι μέτραγαν κίτρινες κάρτες  μπας και τους πάρει ο ύπνος από τους εφιάλτες που τους προκάλεσε ο Ολυμπιακός!!!

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24