Όταν ο Γκρίνφελντ είχε σφυρίξει τον Ολυμπιακό! (vid)
 
  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ματς της Αστάνα με τον Ολυμπιακό είχε διαιτητεύσει ο ρέφερι της αναμέτρησης των Πειραιωτών με την Μπασακσεχίρ, στην Κωνσταντινούπολη
Τον διαιτητή της αναμέτρησης της προσεχούς Τέταρτης με την Μπασακσεχίρ, στην Κωνσταντινούπολη, γνωρίζει ο Ολυμπιακός. Συγκεκριμένα, ο Όρελ Γκρίφελντ είχε διαιτητεύσει στο ματς της ομάδας του Πάουλο Μπέντο με την Αστάνα, στο πλαίσιο του UEFA Europa League της αγωνιστικής περιόδου 2016-17.
Ο Ολυμπιακός σε εκείνο το παιχνίδι κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία με 1-1, μπορώντας να πάρει και το διπλό, καθώς έχασε αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Για τον Ολυμπιακό στην εν λόγω αναμέτρηση είχε σκοράρει ο Σέμπα, φέρνοντας το ματς στα ίσα, αφού η Άστανα είχε ανοίξει νωρίς το σκορ.
Θυμηθείτε το ματς:
 
       
       
       
     
           
           
           
         
         
         
         
         
         
     
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
           
           
           
           
           
           
          