Ο Παναγιώτης Ρέτσος επέστρεψε στην ενδεκάδα του Θρύλου μετά από σχεδόν 40 ημέρες και ήταν από τους κορυφαίους, παρά την ήττα από τη Λυών!

Ο Παναγιώτης Ρέτσος πήρε φανέλα βασικού από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο κρίσιμο ματς με τη Λυών, αν και δεν είχε καθόλου αγωνιστικό ρυθμό, καθώς η τελευταία του συμμετοχή ήταν στα φιλικά προετοιμασίας.

Παρόλα αυτά, ο Ρέτσος δικαίωσε τον προπονητή του πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του με την ερυθρόλευκη φανέλα, η οποία ήταν και η 100η του με την πρώτη ομάδα!

«Φήμες» στην Πορτογαλία για Συλαϊδόπουλο και Ρίο Άβε με φόντο τον… Ολυμπιακό
«Φήμες» στην Πορτογαλία για Συλαϊδόπουλο και Ρίο Άβε με φόντο τον… Ολυμπιακό

Συγκεκριμένα, ο Ρέτσος αμυντικά είχε 3 τάκλιν, 2 κλεψίματα και μία απόκρουση, 2/2 εναέριες μονομαχίες, 4/7 μονομαχίες στο χορτάρι.

Τέλος, στον τομέα της κυκλοφορίας της μπάλας και της δημιουργίας από την πίσω ζώνη, ο 26χρονος στόπερ είχε ένα πολύ καλό ποσοστό ευστοχίας μεταβιβάσεων 28/36 (78%), μία πάσα-κλειδί και 4/7 μακρινές μπαλιές.

Έτσι, πραγματοποίησε μία θετική εμφάνιση και ήταν ανάμεσα σε εκείνους που ξεχώρισαν.

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.