Ο Βούλγαρος τα βρήκε σε όλα με τους Πειραιώτες και επιστρέφει στο Λιμάνι για να βοηθήσει την ομάδα να κάνει το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη – Στα ερυθρόλευκα ντύνονται επίσης οι Σμαραγδής και Παπαλεξίου.

Τη «βόμβα» του Τίοντορ Αλεξίεφ πυροδότησε ο Ολυμπιακός, όπως πρώτοι διαβάσατε μέσα από το Thrylos24.gr! Ο Βούλγαρος ακραίος συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση των Πειραιωτών και πλέον απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί και επίσημα από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο 35χρονος άσος επιστρέφει στον Ολυμπιακό για να τον δυναμώσει ακόμα περισσότερο και να τον βοηθήσει να διατηρήσει τα σκήπτρα στην Ελλάδα, αλλά και να διεκδικήσει με αξιώσεις το ευρωπαϊκό τρόπαιο του CEV Cup.

Ο Αλεξίεφ πέρσι πραγματοποίησε φανταστική σεζόν με τη φανέλα των Πειραιωτών και τους βοήθησε να επιστρέψουν στον θρόνο του πρωταθλητή. Φέτος, επιστρέφει για να βοηθήσει την ομάδα να κάνει το επόμενο βήμα και να κατακτήσει ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Ο πολύπειρος άσος αναμένεται άμεσα να υπογράψει άμεσα το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και να τεθεί στη διάθεση του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ. Εκτός από τον Αλεξίεφ, οι Ερυθρόλευκοι αναμένεται να ανακοινώσουν επίσης τις προσθήκες των Σμαραγδή και Παπαλεξίου.

Ο πρώτος ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Ηρακλή και επιστρέφει στον Ολυμπιακό, στον οποίο είχε αγωνιστεί τη διετία 2012-2014. Αύριο, αναμένεται να βρεθεί στο Ρέντη και να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ισπανού τεχνικού. Οσον αφορά στον Παπαλεξίου, ο πρώην ακραίος της Μόντζα συμφώνησε με τους Πειραιώτες και θα ενσωματωθεί και αυτός στις «ερυθρόλευκες» προπονήσεις. Η άφιξή του βγάζει ουσιαστικά εκτός ομάδας τον Τσέλιο, ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Παμβοχαϊκό.