Οριστική απόφαση και η -3 βαθμοί για την ΑΕΚ παραμένουν. Το «θέατρο» που πήγαν να πλασάρουν δεν έπεισε κανέναν.

Αναμενόμενη η πρωτόδικη ποινή από τον αθλητικό δικαστή της Λίγκας, αναμενόμενη και η απόρριψη της έφεσης της ΑΕΚ, καθώς για τα επεισόδια στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό επιβλήθηκαν οι τιμωρίες που προβλέπονται από τον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την προσφυγή στο σύνολό της, άρα η αφαίρεση τριών βαθμών, η ποινή δυο αγωνιστικών (θα εκτίσει με Αρη και Ατρόμητο) και το πρόστιμο ύψους 73.250 ευρώ παραμένουν και πλέον η ποινή είναι τελεσίδικη, καθώς δεν προβλέπεται προσφυγή για αγωνιστικούς λόγους στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, ενώ δημιουργείται και δεδικασμένο.

Αναλυτικά η απόφαση :

«Η Επιτροπή Εφέσεων έλαβε την ακόλουθη απόφαση για την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της με αρ. 165/2018 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE.

Σας γνωρίζουμε ότι η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ΄αριθμ. 60/2018 απόφασή της δικάζει με την παρουσία της εκκαλούσας. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ουσίαν την έφεση της εκκαλούσας ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της με αρ. 165/2018 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24