Στον αγαπημένο του Ολυμπιακό θα συνεχίσει την σταδιοδρομία του ο διεθνής εξτρέμ, ο οποίος παρουσιάζεται πανέτοιμος για το μεγαλύτερο άλμα στην καριέρα του.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που αφορούν την περίπτωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο 32χρονος διεθνής εξτρέμ, ο οποίος το απογευμα της Δευτέρας (14/5) έλυσε οριστικά την συνεργασία του με την ΑΕΚ αποτελεί το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού!

Ο Λάζαρος κάνει πράξη την σφοδρή επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην κορυφαία ελληνική ομάδα, αλλά και στον σύλλογο με τον οποίο είναι δεμένος συναισθηματικά από μικρό παιδί!

Η έντονη επιθυμία του να φορέσει την τιμημένη φανέλα με το δαφνοστεφανωμένο Έφηβο διαδραμάτισε καταλυτικό ρόλο στην έκβαση της υπόθεσης.

Στην καθοριστική επαφή που είχε με κορυφαία στελέχη των Πειραιωτών ο παίκτης φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα για συμβόλαιο διάρκειας 2+1 ετών, με τις ετήσεις απολαβές του να φτάνουν στις 600.000 ευρώ.

Πλέον, το μόνο που απομένει ώστε να επικυρωθεί και τυπικά η σπουδαία μεταγραφή, είναι το «πέσιμο» των υπογραφών αλλά και οι ανακοινώσεις

Μετά απο αυτή την εξέλιξη, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος περνάει σε μία ιδιαίτερη κατηγορία παικτών. Αυτή, που τον θέλει να έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό!