Δε θα έχουμε σέντρα το προσεχές Σαββατοκύριακο για το πρωτάθλημα της Super League, καθώς δεν εγκρίθηκε η προκήρυξη. Πιθανή ημερομηνία η 11η Σεπτέμβρη.

Ούτε το προσεχές Σαββατοκύριακο θα έχουμε σέντρα στο νέο πρωτάθλημα, καθώς όπως ήταν αναμενόμενο δεν εγκρίθηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος στη Γενική Συνέλευση. Αποφασίστηκε ομοφώνως να τεθεί προς έγκριση σε μια βδομάδα.

Όσες μέρες μεσολαβούν ελπίζουν να βρεθεί λύση με τις πέντε τηλεοπτικά άστεγες ΠΑΕ, οι οποίες βρίσκονται σε συζητήσεις με την Cosmote tv.

Βέβαια, να θυμίσουμε πως την επόμενη βδομάδα υπάρχουν οι υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας, άρα η σέντρα για τη Super League στην… καλύτερη περίπτωση θα γίνει το διήμερο 11/12 Σεπτέμβρη.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρχε αρχικά συμφωνία με την Cosmote για τις ομάδες του Βόλου, Παναιτωλικού, Ιωνικού, Απόλλωνα Σμύρνης και Λαμίας, χωρίς ωστόσο να τα βρουν στην χρονική διάρκεια.

Οι ομάδες θέλουν κλειστό διετές συμβόλαιο, ενώ το συνδρομητικό αντιπροτείνει 1+1. Όσο βέβαια μένουν άλυτα αυτά τα θέματα, δε θα υπάρχει ποδόσφαιρο στην χώρα.