Η Conmebol αποφάσισε την αναβολή στη σέντρα του ντέρμπι του Κόπα Λιμπερταδόρες, έπειτα από τα σοβαρά επεισόδια και την επίθεση που δέχθηκε το πούλμαν της Μπόκα από εκείνους της Ρίβερ.

Την οριστική διακοπή του classico απόψε αποφάσισε η Conmebol ύστερα από την επίθεση που δέχθηκε το πούλμαν της Μπόκα, από εκείνων της Ρίβερ Πλέιτ. Η σέντρα θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 22:00 το βράδυ, που σημαίνει δηλαδή την ίδια ώρα ακριβός, όπως ήταν προγραμματισμένο για σήμερα.

Να θυμίσουμε εδώ ότι και στην πρώτη αναμέτρηση είχε γίνει 24ωρη διακοπή, όμως εκείνη την φορά ο λόγος είχε να κάνει με καιρικά φαινόμενα, και όχι με επεισόδια. Αναμένουμε λοιπόν μία μέρα παράταση ώστε να δούμε τον μεγάλο τελικό, ένα παιχνίδι που περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία, χωρίς αμφισβήτηση.

Έκλεισε η Streameast – Το μεγαλύτερο παράνομο site αθλητικού streaming
Έκλεισε η Streameast – Το μεγαλύτερο παράνομο site αθλητικού streaming

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.