Ο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού, Εβάν Φουρνιέ βρίσκεται για διακοπές στην Ζάκυνθο, έχοντας έτσι την ευκαιρία να επισκεφθεί το διάσημο ναυάγιο της Ζακύνθου.

Έπειτα από μια εξαιρετική πρώτη χρονιά με τα ερυθρόλευκα, η οποία συνοδεύτηκε από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Basket League, αλλά και του Σούπερ Καπ ο Εβαν Φουρνιέ απολαμβάνει τις διακοπές του στην χώρα μας.

Ο Γάλλος σούπερ του Ολυμπιακού φορτίζει έτσι τις μπαταρίες του με στόχο να είναι έτοιμος και την νέα χρονιά με τους Πειραιώτες, αλλά και για το επερχόμενο Ευρωμπάσκε στο οποίο θα δώσει το παρών με την Εθνική ομάδα της Γαλλίας.

Ο «άσσος» που ψάχνει ο Μπαρτζώκας για τον Ολυμπιακό
Ο «άσσος» που ψάχνει ο Μπαρτζώκας για τον Ολυμπιακό

Ο Φουρνιέ βρίσκεται αυτή την στιγμή στην Ζάκυνθο ανακαλύπτοντας την ομορφιά της. Αυτή τη φορά, μετά από παρέμβαση φιλάθλων των ερυθρόλευκων, ο Φουρνιέ επισκέφθηκε το φημισμένο Ναυάγιο της Ζακύνθου.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.