Οι ερυθρόλευκες αθλήτριες του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς αντιμετωπίζουν σήμερα στις 19:00 τον Πανναξιακό και με νίκη κατακτούν το 7ο σερί πρωτάθλημα, αλλά και νταμπλ.

Έτοιμος για ακόμα ένα νταμπλ είναι ο Ολυμπιακός και οι παίκτριες του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει το απόγευμα της Πρωτομαγιάς τον Πανναξιακό, με στόχο το θετικό αποτέλεσμα και τη νίκη απέναντι στη νησιωτική ομάδα.

Η αναμέτρηση ξεκινάει στις 19:00 και μεταδίδεται ζωντανά από την ERTSPORTS HD. Ήδη, ο Θρύλος βρίσκεται μπροστά με 2-0 νίκες, επιζητώντας την τρίτη νίκη, που θα σημάνει και τίτλο.

Ο ερυθρόλευκος ΛΑΟΣ θα είναι ΕΚΕΙ για να στηρίξει τις προσπάθειές τους.

Τώρα από πλευρά αθλητριών, θα υπάρχουν και απουσίες, οι οποίες είναι ήδη γνωστές. Ο λόγος για τις Σάσκια Χίπε και Κατερίνα Γιώτα.

*Στην αναμέτρηση με τον Πανναξιακό ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.

*Tα εισιτήρια της αναμέτρησης κοστίζουν 5€ & 10€ και θα διατίθενται ανήμερα του αγώνα από τις 17:00, από το εκδοτήριο του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρέντη.