Είναι ευκαιρία με τα νέα δεδομένα που προέκυψαν για την ομάδα, να αποδείξει και να ξετυλίξει επιτέλους ο Άξελ Τουπάν το ταλέντο που έχει...

Η απουσία του Στρέλνιεκς είναι πλήγμα για τον Ολυμπιακό. Ο Λετονός βοηθούσε και στο οργανωτικό κομμάτι και στο επιθετικό, ειδικά στο σκοράρισμα. Τώρα που θα λείψει λόγω τραυματισμού, σε συνδυασμό και με τον Σπανούλη που είναι στα… πιτς, ο Ντέιβιντ Μπλατ καλείται να βρει εκ των έσω λύση, από τη στιγμή δε που οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα προχωρήσουν σε προσθήκη παίκτη.

Ένας παίκτης που πρέπει να βγει μπροστά είναι ο Αξέλ Τουπάν. Ο Γάλλος έχει και καλό σουτ και μπορεί να δώσει λύσεις σε ό,τι αφορά το σκοράρισμα. Ειδικά στο μακρινό σουτ που έχει… θέμα ο Ολυμπιακός, το οποίο θα ενταθεί αυτό το διάστημα λόγω της απουσίας του Στρέλνιεκς.

Ο Αμερικανός τεχνικός του Ολυμπιακού είναι σίγουρο πως θα δώσει έναν νέο ρόλο στον Τουπάν και θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί το καλό σουτ που έχει ο Γάλλος. Διότι αυτό το διάστημα θα είναι πολύ σημαντικοί οι πόντοι που θα δώσει, ειδικά από την περιφέρεια με το μακρινό του σουτ.