Έτοιμα τα κορίτσια μας να γράψουν ιστορία απόψε όπου θα σηκώσουν το Πρωτάθλημα στο κατάμεστο "Μελίνα Μερκούρη" και να γράψουν ιστορία.

Πανέτοιμη η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού να πανηγυρίσει το πρώτο τρεμπλ της ιστορίας της απέναντι στον Άρη (3/4 – 19;00, OSFPTV).

Με τη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος της Volleyleague να βρίσκεται στο 2-0, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, υποδέχεται τον Άρη και θέλει να κάνει το 3-0 και να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί τη Δευτέρα (30/4), στις 19:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» και θα μεταδοθεί ζωντανά από το OSFP TV.. Ο Θρύλος θέλει, μπροστά στον κόσμο του, να πανηγυρίσει ένα ιστορικό τρεμπλ, γράφοντας μια ακόμα χρυσή σελίδα.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Στέφανι Νιεμέρ, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Έλενα Μιλεντίγεβιτς.