Ο Θρύλος κάνει εκκίνηση στον φετινό μαραθώνιο της EuroLeague με τον πλέον δυναμικό τρόπο, αντιμετωπίζοντας τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Και η EuroLeague βρίσκεται πάλι σε δράση με τον Ολυμπιακό να κάνει τη δική του εκκίνηση.

Οι ερυθρόλευκοι του Γιώργου Μπαρτζώκα ξεκινούν από τα βαθιά από τον πρώτη κιόλας αγωνιστική, αντιμετωπίζοντας τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (21:15, Novasports Prime).

Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό των υπερκυπελλούχων Ελλάδος πέραν της νίκης. Θέλοντας να βάψουν κόκκινο και το δεύτερο φετινό ντέρμπι μετά τον τελικό του Super Cup.

Στην αποστολή αυτή, ο κόουτς “Β” δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μουσταφά Φαλ ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από διάταση έσω πλαγίου.

Ο Γάλλος σέντερ ήθελε διακαώς να παίξει όμως δεν πήρε το ΟΚ από το επιτελείο των Πειραιωτών. Από την άλλη, ενδεχομένως να συμπεριληφθεί στην 12άδα ο Ίγκνας Μπραζντέικις παρά το γεγονός ότι είναι ακόμα αγωνιστικά ανέτοιμος.

Από την άλλη, οι πράσινοι δεν υπολογίζουν στις υπηρεσίες του Ντίνου Μήτογλου ένεκα της θλάσης που συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί. Ενώ, νοκ-άουτ τέθηκε και ο Ιωάννης Παπαπέτρου λόγω προβλήματος στο γόνατο.

Ο Θρύλος θέλει να συνεχίσει την σπουδαία παράδοση που έχει χτίσει, θέλει να κάνει ιδανική πρεμιέρα και δεν σκέφτεται τίποτα άλλο πέραν της νίκης!