Όπισθεν …της αεΚΟΥΛΑΣ “παλικαράκια”
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δύσκολη η πρεμιέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και ήττα με ...γνώριμο σκορ για εκείνους (3-0) στην έδρα του Άγιαξ. Διδακτική ήττα ακούγεται σε "κιτρινόμαυρα" πηγαδάκια.
Ο ύμνος τους λέει “Εμπρός” αλλά στην έδρα του Άγιαξ έκαναν “όπισθεν”, αφού έφαγαν ξεγυρισμένη τριάρα στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.
Βαριά εκτός έδρας ήττα με 3-0 γνώρισε η “αναγεννημένη” ΑΕΚ στην πρεμιέρα της στη διοργάνωση, παρουσιάζοντας πολύ κακό πρόσωπο.
Οι «κιτρινόμαυροι» δεν κατάφεραν να απειλήσουν σε κανένα σημείο του αγώνα, και να κοντράρουν τους γηπεδούχους, τα γκολ για τους οποίους σκόραραν οι Νικολάς Ταγκλιάφικο (46’, 90’) και Ντόνι φαν ντε Μπέικ (77’).
Latest News
Μπέτις – Παναθηναϊκός 4-0: Περίγελος ο ευρωθίασος
Ντόρσεϊ: «Χτίζουμε χαρακτήρα για τα κρίσιμα»
Γκαλμπιάτι: «Πολύ καλή η άμυνα του Ολυμπιακού»
Μιλουτίνοφ: «Σημαντικό ότι πήραμε τη νίκη»
Τα highlights της νίκης του Ολυμπιακού επί της Μπασκόνια (vid)
Καιρός: Η πρόγνωση με βάση το δελτίο του Μέγκα
Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο Βεζένκοφ: Πέρασε τον Χάινς και μπήκε στη δεκάδα όλων των εποχών σε PIR
Βεζένκοφ: «Χαλαρώσαμε μετά τη νίκη με Φενέρ»
READ MORE