Δείτε τα όσα είπε ο Μπρούνο Ονιεμαέτσι ενόψει της αυριανής αναμέτρησης του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Όπως έχω πει, πηγαίνουμε πάντα για τη νίκη. Αυτή είναι η νοοτροπία μας. Αυτό μας έχει πει και ο προπονητής. Δεν έχει σημασία που έχουμε κατακτήσει το πρωτάθλημα. Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα ματς και αυτό θέλουμε να κάνουμε και την Κυριακή».

Εντού: «Αφεντικό» σε Ολυμπιακό, Νότιγχαμ και Ρίο Άβε – Στα χέρια του η αυτοκρατορία Μαρινάκη!
Εντού: «Αφεντικό» σε Ολυμπιακό, Νότιγχαμ και Ρίο Άβε – Στα χέρια του η αυτοκρατορία Μαρινάκη!

Για την απονομή του πρωταθλήματος: «Ανυπομονώ και είμαι χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να ζήσω αυτό συναίσθημα. Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για αυτή την φανταστική στιγμή και ανυπομονώ πραγματικά».

Για την προσαρμογή του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Από την πρώτη στιγμή ήρθα εδώ με σκοπό να μάθω. Οι συμπαίκτες μου και το προπονητικό τιμ με βοηθούν πολύ. Θέλω πάντα να μαθαίνω και ο παίκτης που αγωνίζεται στη θέση μου, ο Ορτέγκα, με έχει βοηθήσει πολύ ώστε να έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24