Ο Σάσα Ομπράντοβιτς μίλησε για το φετινό Final Four.

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς μίλησε για την πρώτη παρουσία της Μονακό στην ιστορία του Final Four.

Αποστολή στο Κάουνας: Παναγιώτης Ραμαντάνης

ΜακΚόλουμ: «Όταν η μπάλα στη Euroleague καίει, ο Ολυμπιακός δεν αντέχει τη πίεση»
ΜακΚόλουμ: «Όταν η μπάλα στη Euroleague καίει, ο Ολυμπιακός δεν αντέχει τη πίεση»

Ο προπονητής της Μονακό, Σάσα Ομπράντοβιτς, δεν έκρυψε τη χαρά του για το γεγονός ότι η ομάδα του θα βρεθεί για πρώτη φορά στο Final Four, ενώ τόνισε ότι τα δύο παιχνίδια της regular season δεν έχουν καμία σχέση με τον ημιτελικό.

Διαβάστε όσα είπε:

«Το να είμαστε εδώ με τους καλύτερους είναι απίστευτο! Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Δεν είμαστε εδώ για να ανταγωνιστούμε απλά. Θέλουμε να ονειρευόμαστε».

Για το αν η Μονακό είναι φαβορί που κέρδισε 2 φορές τον Ολυμπιακό:

«Είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Θα παλέψουμε ως το τέλος».

Για την πρώτη παρουσία της Μονακό σε Final Four:

«Είναι μεγάλη τιμή να είμαστε εδώ. Και για μένα και για τον σύλλογο και τους παίκτες. Υπήρχε πάντα το κίνητρο για να πετύχουμε».

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.