Ο Ολυμπιακός είναι υπέρ της συνέχισης του Γυναικείου πρωταθλήματος βόλεϊ, αρκεί φυσικά να δοθούν οι απαραίτητες εγγυήσεις για τη διεξαγωγή του.

Σήμερα είναι προγραμματισμένη η τηλεδιάσκεψη για τις ομάδες της Volley League Γυναικών, ώστε να φανεί, εάν θα επιστρέψουμε στα γήπεδα ή θα υπάρξει οριστική διακοπή. Πολλές ήταν οι ομάδες που δεν ήθελαν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, όμως η πλευρά των Πειραιωτών δεν ήταν κάθετη για την πρόωρη ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Φυσικά, ο Ολυμπιακός θέλει να υπάρχει αγωνιστική δράση, αρκεί να υπάρχουν και οι απαραίτητες εγγυήσεις για την ομαλή διεξαγωγή και ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Οι εγγυήσεις αυτές έχουν να κάνουν με το πότε θα ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα και το πότε θα τελειώσει, αφού υπάρχουν και οι υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων.

Επίσης, ζητούν εγγυήσεις για το ότι δε θα υπάρχει κι άλλη αναβολή σε αυτό, αλλά και το αν αρχίσει, να τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Super League, ώστε να μην ξαναγίνει νέα διακοπή.

Αν οι εγγυήσεις αυτές δοθούν, τότε ο Ολυμπιακός είναι από τις ομάδες που επιθυμούν να έχουμε αγωνιστική δράση, αν και έχουν αποδυναμωθεί λόγω της ήδη υπάρχουσας κατάστασης.