Ο νέος Ολυμπιακός θα είναι πολύ καλύτερος από τον προηγούμενο!

Στο βόλεϊ ανδρών ο Ολυμπιακός αλλάζει κατά πολύ. Και δημιουργείται μία ομάδα γεμάτη προσδοκίες!

Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι «χτίζει» από την αρχή τον Θρύλο, με αρκετά ποιοτικούς παίκτες!

Καταρχάς, και στα δύο τμήματα υπάρχουν διαφοροποιήσεις στις ηλικίες. Στην ομάδα των γυναικών προστέθηκαν η 16χρονη Ζαφειρίου και οι 20χρονες Αντωνακάκη, Χατζηγρηγορίου, ενώ αποχώρησαν η 36χρονη Κόστα και η 33χρονη Τοτσίδου. Ταυτόχρονα ανέβηκαν και τα ύψη των ομάδων.

Στους άνδρες έγιναν στοχευμένες μεταγραφές. Πριν ακόμη τελειώσει η σεζόν ήρθαν ο Ιταλοκροάτης πασαδόρος Ντράγκαν Τράβιτσα και ο Σλοβένος διαγώνιος Τόνσεκ Στερν, με τον πρώτο μάλιστα να αναμένεται να είναι ηγέτης παντού!

Όσον αφορά τις υψομετρικές διαφορές και τις ηλικίες, ο Τράβιτσα είναι 2 μέτρα, 36 χρόνων και αντικατέστησε τον 42χρονο Κώστα Στιβαχτή, που έχει ύψος 1,85.

Από εκεί και πέρα, στη θέση του δεύτερου πασαδόρου ο 19χρονος Απόστολος Πετσιάς, με ύψος 1,93, πήρε τη θέση του 42χρονου Κώστα Προύσαλη που έχει ύψος 1,87.

Στους ακραίους, όπου ο 21χρονος Σπύρος Χανδρινός με ύψος 2 μέτρα πήρε τη θέση του 32χρονου Εφραιμίδη με ύψος 1,94, ενώ αξίζουν να σημειωθούν επίσης η επιστροφή του 29χρονου Ράφα Κουμεντάκη, με ύψος 2,03 στη θέση του 24χρονου Σέρβου Πέριτς (2,07) και η μεταγραφή του καλοκαιριού με τον 37χρονο Κουβανό Ιντάλγκο (1,95), που θα πάρει τη θέση του 33χρονου Νίκολα Μιχαΐλοβιτς (1,91)!