Ο Σάσα Βεζένκοφ, όπως όλα δείχνουν, μετά την κίνηση-ματ των αδελφών Αγγελόπουλων, θα μείνει για πολλά χρόνια στο «λιμάνι», με ένα «χρυσό» συμβόλαιο.

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι εδώ και πολλά χρόνια, με πράξεις αποδεικνύουν πως κάνουν τα πάντα για το καλό του Ολυμπιακού. Έχουν δαπανήσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, για να βλέπουν τον Θρύλο να γιγαντώνεται.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ λοιπόν, μίλησαν ξανά με πράξεις και μάλιστα με μια κίνηση-ματ, θέλουν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον Σάσα Βεζένκοφ.

Αναμφίβολα αποτελεί την πιο σημαντική υπόθεση για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου. Με τις πληροφορίες μας να λένε πως ο παίκτης τα έχει βρει με τον Ολυμπιακό και μάλιστα για τα επόμενα τρία χρόνια! Δηλαδή ως το καλοκαίρι του 2024. Μάλιστα, σας είχαμε ενημερώσει στο Thrylos24.gr από τις 19 του μήνα για την εξέλιξη στην υπόθεσή του.

Ο Ολυμπιακός θα διατηρήσει στα… «ερυθρόλευκα» τον Βεζένκοφ, τον οποίο όμως θα ανταμείψει όπως του αξίζει, με ένα «χρυσό» συμβόλαιο!

Απομένει το τελικό ραντεβού των Προέδρων με τον παίκτη, ώστε να ανακοινωθεί κι επίσημα η συμφωνία! Το σίγουρο είναι ένα, πως ο Βεζένκοφ δεν πάει ΠΟΥΘΕΝΑ.

Αντιθέτως, θα μείνει για πολλά χρόνια ακόμη!