Ο Κώστας Παπανικολάου δεν έχει ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί και δεν θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή του Θρύλου στη Βαρκελώνη. Κανονικά ο Τόμας Ουόκαπ.

Την προετοιμασία του για το πρώτο ματς της σειράς με την Μπαρτσελόνα για τα playoffs της Ευρωλίγκας ολοκλήρωσε σήμερα, Τρίτη (23/4) ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες θα ταξιδέψουν στη Βαρκελώνη χωρίς τον Κώστα Παπανικολάου, καθώς ο τελευταίος δεν ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες και δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση επί ελληνικού εδάφους.

Ο αρχηγός των νταμπλούχων Ελλάδας δεν βρισκόταν καν στο ΣΕΦ λόγω πυρετού – σε αντίθεση με τον Τόμας Γουόκαπ που πήγε στο ΣΕΦ παρά τις ενοχλήσεις που αισθάνεται στην μέση. Ο Παπανικολάου μοιάζει δύσκολο αυτή τη στιγμή να ταξιδέψει σήμερα (24/4) με την αποστολή, κάτι που καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη την παρουσία του στο Game 1.

Υπάρχει ακόμα το ενδεχόμενο να ταξιδέψει αύριο (24/4) ο Παπανικολάου για την Βαρκελώνη – αν νιώσει καλύτερα – και να τεθεί στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα. Όσο για τον Γουόκαπ, περισσότερα πράγματα σχετικά με τις πιθανότητες συμμετοχή του θα γίνουν γνωστά μετά την προπόνηση των «ερυθρόλευκων», ωστόσο ο νατουραλιζέ γκαρντ αναμένεται να ταξιδέψει στην Βαρκελώνη.