Οι ερυθρόλευκοι δεν αναμένεται να προβούν σε αλλαγή του ρόστερ ενόψει του παιχνιδιού με τους πράσινους.

Ντέρμπι αιωνίων για τον Θρύλο. Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Απόψε, στις 20:15. Στην έδρα που πανηγυρίζει τακτικά πλέον νίκες και συντριβές επί του αντιπάλου.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από επικράτηση κόντρα στην Μακάμπι για την 22η στροφή της Euroleague. Με τους ερυθρόλευκους να κάνουν πειστική εμφάνιση. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στην διάθεση του τον τραυματία Μουστάφα Φαλ. Ενώ οι Πειραιώτες, όπως δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός. Δεν αναμένεται να προβούν σε αλλαγή του ρόστερ ενόψει του παιχνιδιού με τους πράσινους.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε αναφέρει ότι δεν ήταν θετικός στην περίπτωση αλλαγής ξένου ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό AKTOR. Και σήμερα ήρθε η επιβεβαίωση. Με τον Θρύλο να αποφασίζει να πάει στο παιχνίδι με τους “πράσινους” με την τωρινή σύνθεση των ξένων.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Πειραιά έχει δηλώσει στην Stoiximan Basket League τους εφτά ξένους, έχοντας επιλογή να χρησιμοποιήσει έξι από εκείνους σε κάθε ματς: Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Αϊζάια Κάναν, Ίγκνας Μπρανζτέικις, Άλεκ Πίτερς, Φίλιπ Πετρούσεβ, Νίκολα Μιλουτίνοβ και Μουσταφά Φαλ.