Φέτος, το ρόστερ που έχει δημιουργήσει ο Ολυμπιακός είναι ανίκητο, με την Τέιλορ Άγκοστ να έρχεται και να… απογειώνει το οικοδόμημα του Θρύλου!

Ο Ολυμπιακός πήρε το βράδυ της Τρίτης μια επάξια πρόκριση στο Βέλγιο επί της Αστερίξ, νικώντας την αντίπαλό του δύο φορές, με 3-1 σετ. Έτσι πήρε εκείνος το εισιτήριο για τον Β’ προκριματικό γύρο του CEV Champions League.

Την επόμενη ημέρα, ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση της Αμερικανίδας ακραίας, Τέιλορ Άγκοστ. Η οποία αποτελεί μια κίνηση… από το «πάνω ράφι», ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη ποιότητα στο φετινό ρόστερ των Πειραιωτών.

Η Άγκοστ θα αποτελέσει την τέταρτη ξένη του Ολυμπιακού, μαζί με Κόστα, Χίπε και Σάλας). Στο Ελληνικό πρωτάθλημα θα παίζουν 3 ξένες, άρα θα γίνεται ροτέισον, ώστε να ξεκουράζεται και η μία σε κάθε αγωνιστική. Στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις θα αγωνίζονται όλες, ενώ μπορεί να υπάρχει και… αποχώρηση.

Ο προπονητής, σε συνεργασία με την «ερυθρόλευκη» Διοίκηση κοιτάζουν το καλύτερο για το τμήμα βόλεϊ Γυναικών. Μάλιστα, όπως φάνηκε και στο χτεσινό παιχνίδι, μόλις ο Θρύλος πήρε το τρίτο σετ (κάνοντας το 1-2 που χρειαζόταν για πρόκριση), έδωσε χρόνο στις νεαρές Ζιώγα και Γενιτσαρίδη. Οι δύο αθλήτριες έδειξαν πως είναι έτοιμες και μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα. Αρπάζοντας φυσικά, κάθε ευκαιρία του Κουβανού προπονητή.