Ο Ολυμπιακός, μετά την απώλεια του πρωταθλήματος, κάνει τον απολογισμό του και τα αλλάζει ΟΛΑ!

Ο Ολυμπιακός, κατά τη φετινή σεζόν, δεν κατάφερε να εκπληρώσει τους στόχους που είχε εξ αρχής θέσει. Παρόλα αυτά, χρειάζεται άμεση κίνηση, ώστε να χτιστεί η νέα ομάδα υπό τις οδηγίες του Ιταλού τεχνικού, Αλμπέρτο Τζουλιάνι. Εκείνος θα παραμείνει στο τιμόνι και θα είναι ο ενορχηστρωτής του νέου Θρύλου.

Ήδη ακούγονται τα πρώτα ονόματα, με τους ίδιους να είναι αρκετά… βαριά! Μιλάμε για τον Ντράγκαν Τράβιτσα και τον Τόνσεκ Στερν.

Ο Τράβιτσα είναι πασαδόρος, ύψους 2 μέτρων. Γεννημένος στις 28/8 του 1986. Έχει αγωνιστεί στην Εθνική Ιταλίας, κατακτώντας χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του 2012, αργυρό μετάλλιο στα Eurovolley (2011,2013), καθώς και χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο (2013-2014).

Έχει κατακτήσει επίσης πρωτάθλημα Ιταλίας, ενώ έχει παίξει σε Τρεβίζο, Ματσεράτα, Μπέλγκοροντ, Χάλκμπανκ, Μόντενα, Κρέμα, Μιλάνο, Πάντοβα και φέτος στην Περούτζια. Μάλιστα, πρόκειται για τον υιό του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Λιούμπο Τράβιτσα που κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2003.

Όσον αφορά τον Τόντσεκ Στερν πρόκειται για διαγώνιο, ύψους 2 μέτρων, γεννημένο στις 14/11/1995. Αγωνίζεται στην Εθνική Σλοβενίας, έχοντας κατακτήσει δύο ασημένια μετάλλια στα Eurovolley 2019, 2021. Το δεύτερο μάλιστα το κατέκτησε με τον Αλμπέρτο Τζουλιάνι στο τιμόνι της Εθνικής του.

Επιπλέον, έχει κατακτήσει χρυσό μετάλλιο το 2019 στο Challenger Cup. Αγωνίζεται στην Πιατσέντζα, ενώ έχει παίξει επίσης σε Βερόνα, Βίσλα, Πάντοβα, Ντόχα και Χάλκμπανκ.