Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τη Βίρτους Μπολόνια για τη δωδέκατη αγωνιστική της Euroleague και επικράτησε με 117-71.

Μία πολύ μεγάλη εμφάνιση από τον Ολυμπιακό στο «ΣΕΦ» κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια και νίκη με 117-71. Απόδοση… ΝΒΑ από τον Θρύλο με την ομάδα να παίζει απίστευτο μπάσκετ από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Πρώτος σκόρερ ήταν ο Σάσα Βεζένκοφ με 19 πόντους.

Ένα ιδανικό πρώτο δεκάλεπτο

Στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου στο «ΣΕΦ», ο Ολυμπιακός προηγούταν με 31-15. Ένα τρομερά καλό δεκάλεπτο επιθετικά, με την ομάδα να δείχνει φρέσκια και έτοιμη να βρει τον γνωστό καλό της εαυτό. Πρώτος σκόρερ είναι ο Σάσα Βεζένκοφ με 10 πόντους, όμως τρομερή εμφάνιση κάνουν και οι Γουόκαπ (3 πόντοι, 1 ριμπάουντ, 6 ασίστ) και Κάνααν (6 πόντοι, 3 ασίστ).

Ποσοστό 67% στα τρίποντα (6/9) και 83% στα δίποντα με 5/6. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός!

Ημίχρονο με… επιθετική επίδοση ΝΒΑ

Το ημίχρονο κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια, βρήκε τον Ολυμπιακό να προηγείται με 61-35. Μία επίδοση που θυμίζει… ΝΒΑ με τους «ερυθρόλευκους» να βάζουν 31 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο και 30 στο δεύτερο.

Πρώτος σκόρερ παραμένει ο Βεζένκοφ με 10 πόντους, δείγμα του πόσο καλό ομαδικό παιχνίδι κάνει η ομάδα. Όλοι έχουν σκοράρει, με εξαίρεση τους Μπολομπόι και Λούντζη. Τα ποσοστά παραμένουν υψηλά, με 92% στα δίποντα και 59% στα τρίποντα.

Κάνει κουμάντο σε μια βραδιά… «φωτιά»

Νικητής περιόδου και στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν ο Θρύλος, με σκορ 20-18. Η ομάδα πραγματικά πραγματοποιεί μία εξαιρετική εμφάνιση, με τον Σάσα Βεζένκοφ να δίνει ρεσιτάλ με 19 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Πραγματικά κάνει ότι θέλει η ομάδα στο παρκέ και όλα κυλάνε ιδανικά.