Παίζοντας στο ρελαντί, ο Ολυμπιακός επικράτησε της Βιλερμπάν με σκορ 81-55και πλέον στρέφει την προσοχή του στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε την παραμικρή δυσκολία απέναντι στην Βιλερμπάν και με σκορ 81-55, επικράτησε της γαλλικής ομάδας και ανέβηκε στο 22-9 μετά το πέρας της 31ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Πλέον, οι ερυθρόλευκοι στρέφουν την προσοχή τους στο δεύτερο σκέλος της διαβολοβδομάδας, στο ντέρμπι αιωνίων με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ την ερχόμενη Παρασκευή (31/03). Οι Πειραιώτες που έπαιξαν χωρίς τον Αϊζάια Κάνααν ο οποίος βρίσκεται στις ΗΠΑ κατόπιν σχετικής άδειας, αγωνίστηκαν και δίχως τον Μουσταφά Φαλ λόγω ασθενείας.

Παρόλα αυτά, δε δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν επιβλητικά και με άνεση, κάνοντας παράλληλα διαχείριση δυνάμεων με εκτεταμένο ροτέισον ενόψει του ντέρμπι της Παρασκευής…

Παράλληλα με αυτή τη νίκη, οι νταμπλούχοι Ελλάδος έφτασαν στην επίτευξη ενός ακόμα στόχου, κλειδώνοντας το πλεονέκτημα της έδρας ενόψει Playoffs.

Το ματς

Εξαιρετικό ξεκίνημα για τους ερυθρόλευκους οι οποίοι παρά τους πέντε πρώτους γρήγορους της Βιλερμπάν, έκτοτε δεν την άφησαν να νιώσει άνετα στην επίθεσή της, αναγκάζοντάς την να υποπίπτει σε λάθη τα οποία διαδέχτηκαν επιτυχημένη αιφνιδιασμοί για τον Ολυμπιακό ο οποίος έκλεισε την α’ περίοδο με το υπέρ του 22-13.
Στη συνέχεια, η second unit των Πειραιωτών κατέβασε στροφές. Συνέχισε να είναι αρκετά άστοχη, θυμίζοντας βραδιά… Βελιγραδίου ενώ χαλάρωσε στην άμυνα επιτρέποντας στην Βιλερμπάν, κυρίως μέσω της ευστοχίας από μακριά, να μειώσει και εν τέλει να λήξει το ημίχρονο σε μονοψήφια τιμή και με το σκορ στο 37-29