Ο Πάβλε Πέριτς είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν, με τον Θρύλο να βγαίνει νικητής ανάμεσα σε μεγάλους συλλόγους!

Ο Ολυμπιακός, το μεσημέρι του Σαββάτου, ανακοίνωσε μια τεράστια μεταγραφή για το Ελληνικό βόλεϊ. Ο Πάβλε Πέριτς θα συνεχίσει στην ομάδα μας, αποτελώντας μια τρομερή προσθήκη στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Δείγμα πως στόχος της ομάδας είναι η διατήρηση της κορυφής στην Ελλάδα, αλλά και μια καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα συμμετάσχει τη νέα σεζόν.

Φυσικά, μιλάμε για το μεγαλύτερο ταλέντο στο σερβικό βόλεϊ, ο οποίος θα είναι… κάτοικος Πειραιά τον επόμενο χρόνο. Όμως για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή δεν ήταν εύκολο. Η υπόθεσή του, όπως γίνεται αντιληπτό, ήταν αρκετά δύσκολη.

Επίσημο: Ο Ολυμπιακός «πυροδότησε» τη βόμβα Πάβλε Πέριτς!

Πρώτον διότι, ο ίδιος ο παίκτης αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στη «φούσκα» του Ρίμινι για το VNL.

Αλλά πέραν αυτού, ο Ολυμπιακός δεν έπαιζε… μόνος του για την υπογραφή του παίκτη. Οι Πειραιώτες βγήκαν νικητές όμως στην «μάχη» της διεκδίκησης του διεθνούς Σέρβου ακραίου. Είχαν «αντιπάλους» την Περούτζια, τη Βερόνα και τη Λατίνα. Όμως, στο τέλος οι «ερυθρόλευκοι» χαμογέλασαν, παρόλο το ενδιαφέρον των μεγάλων αυτών ιταλικών συλλόγων.