Ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού βρίσκεται στη Βουλγαρία για την προετοιμασία, ακολουθώντας το αρχικό πρόγραμμα της προπόνησης.

Ο Ολυμπιακός, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα, βρίσκεται στη Βουλγαρία και συγκεκριμένα στο Πράβετς, για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Στην αποστολή βρίσκεται και ο Αμερικανός σέντερ της ομάδας μας, Χασάν Μάρτιν, ο οποίος ήταν… αρνητικός πρωταγωνιστής τις τελευταίες ημέρες. Ο λόγος ήταν διότι απέκρυψε μια δεύτερη επέμβαση που έκανε, από τους ανθρώπους του Θρύλου.

Ο ίδιος εξήγησε το τι σκέφτηκε, παραδέχτηκε το λάθος του αλλά πλέον συνεχίζει να δουλεύει σκληρά. Άλλωστε, αυτό έχει σημασία. Η πλευρά του Ολυμπιακού του επέβαλλε ένα πρόστιμο και το θέμα θεωρήθηκε λήξαν.

Ο Αμερικανός ψηλός αισθάνεται κάθε μέρα και καλύτερα. Συμμετέχει στο αρχικό μέρος των προπονήσεων του Θρύλου, κι στη συνέχεια κάνει δικό του ατομικό πρόγραμμα.

Ο ίδιος βγάζει αρκετή διάθεση, ενώ δεν αποκλείεται να μπει σε πιο έντονους ρυθμούς εντός της βδομάδας, περιλαμβάνοντας και ασκήσεις επαφής.