Ο Ολυμπιακός Β' συνέχισε με ακόμα μία νίκη αυτή τη φορά κόντρα στον Πανερυθραϊκό με 76-62 στο ΣΕΦ στην αίθουσα 5 και συνεχίζει ακάθεκτος για άνοδο στην Α1 εκεί όπου τη νέα σεζόν δεν θα υπάρχει Ολυμπιακός Β', αλλά Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός Β΄ με σπασμένα φρένα συνεχίζει. Σαν να μην έχει αντίπαλο. Με Νικολαΐδη και Κολοβέρο να βρίσκονται με κλειστά μάτι η ομάδα του Δημήτρη Τσαλδάρη συνέχισε νικηφόρα (76-62) και απέναντι στην ομάδα του Πανερυθραϊκού μέσα στο ΣΕΦ.

Την πέμπτη εφετινή νίκη του πανηγύρισε στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής στην Α2 Ανδρών στο μπάσκετ. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 76-62 του Πανερυθραϊκού, διατηρώντας την επαφή με την κορυφή και το Παγκράτι, το οποίο με ανατροπή πέρασε νικηφόρα (73-66) από το κλειστό του Στρέφη, απέναντι στον Τρίτωνα.

Πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού αναδείχθηκε ο Μελισσαράτος (18 π.), ενώ τραυματίες αποχώρησαν οι Κολοβέρος (14π.), Νικολαΐδης (11π.) και Σκουλίδας (8π.). Από τον Πανερυθραϊκό ο Φιλιππάκος με 21 πόντους ήταν απελπιστικά μόνος για την ανατροπή.