Πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση ο Ολυμπιακός Β' επιβλήθηκε εύκολα με σκορ 4-0 του Ηρόδοτου.

Ο Ολυμπιακός Β’ σκόρπισε στα… 4, τον Ηρόδοτο, με μία καταπληκτική εμφάνιση και στα δύο ημίχρονο, ενώ κατά διαστήματα έπαιξε και πολύ καλό Ποδόσφαιρο.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν σαρωτικοί και στα δύο ημίχρονα κάνοντας ό,τι θέλουν και σκοράροντας από δύο γκολ σε κάθε 45λεπτο για να πάρουν το «τρίποντο» που τους ανεβάζει στους 14 βαθμούς και την 9η θέση, ενώ οι Κρητικοί παραμένουν δίχως πόντο στην προτελευταία θέση (έχουν μία νίκη φέτος αλλά έχουν τιμωρηθεί με -3).

Ο Ηλιόπουλος πανηγύριζε τίτλο του Θρύλου το 2012
Ο Ηλιόπουλος πανηγύριζε τίτλο του Θρύλου το 2012

Πρωταγωνιστής στο πρώτο μέρος ήταν ο Ανέστης Βλαχομήτρος που σκόραρε δύο φορές σε διάστημα πέντε λεπτών. Αρχικά στο 25′ με πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0, ενώ στο 30′ έπειτα από φάουλ του Κωστή και κεφαλιά πάσα του Καλογερόπουλου έκανε το 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός Β’ είχε άλλα δύο γκολ. Στο 56′ ο Αργυρίου πήρε την κεφαλιά, με τον Γκόλοβιτς να αποκρούει, όμως στην επαναφορά, ο Μπα έκανε το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Κεραμίδας στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και οι γηπεδούχοι πήραν μια επιβλητική νίκη.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.