Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας 68-85 και έτσι ολοκλήρωσε την παρουσία του στο τουρνουά της Κύπρου.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας χτύπησε στις «αδυναμίες» του Ολυμπιακού, παίρνοντας μεγάλη διαφορά από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο. Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε σαφώς καλύτερος στο δεύτερο μέρος, χωρίς ωστόσο να καταφέρει πολλά καθώς η διαφορά είχε ήδη «ανοίξει» λόγω του πολύ κακού πρώτου δεκάλεπτου.

Οι Ρώσοι δε συγχωρούσαν τα λάθη των Πειραιωτών επικρατώντας 68-85, κατακτώντας έτσι την πρωτιά στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» που έλαβε χώρα στην Κύπρο. «Καυτοί» οι Κλάιμπερν, Λούντμπεργκ που σημείωσαν 15 πόντους έκαστος, αλλά και ο Σβέντ με 14.

Για τον Ολυμπιακό ξεχώρισε για ακόμη μια φορά ο Σάσα Βεζένκοφ με 17 πόντους, αλλά και οι Κώστας Σλούκας και ΜακΚίσικ που σημείωσαν από 16 πόντους ο καθένας.

Ο Ολυμπιακός έτσι επιστρέφει στην Ελλάδα κρατώντας τα θετικά και υπογραμμίζοντας τα αρνητικά με σκοπό να τα βελτιώσει. Έδωσε μια πολύ καλή σειρά από δυνατά φιλικά, με σκοπό να δει και ο ίδιος τις αδυναμίες του, με σκοπό να γίνει καλύτερος και να εμφανιστεί έτοιμος για την έναρξη τόσο της Ευρωλίγκας όσο και του πρωταθλήματος.