Ολυμπιακός: «Τρελάθηκε» η Μπράιτον με Κωστούλα – Προσφέρει πάνω από 40 εκατ. ευρώ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Μπράιτον «χτυπάει» ξανά την πόρτα του Ολυμπιακού με αστρονομική πρόταση για τον Κωστούλα, που εκτόξευσε το ενδιαφέρον στα ύψη!
Ο μεταγραφικός «σεισμός» του καλοκαιριού φαίνεται πως έρχεται από την Αγγλία! Με την Μπράιτον να είναι αποφασισμένη να κάνει δικό της τον Μπάμπη Κωστούλα. Ο 17χρονος φορ του Ολυμπιακού έχει τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις. Και η πρώτη απόπειρα των «γλάρων» για την απόκτησή του —ύψους 36,5 εκατ. ευρώ με μπόνους και ποσοστό μεταπώλησης— έπεσε στο κενό.
Όμως η Μπράιτον δεν εγκαταλείπει τη μάχη. Αντιθέτως, επανέρχεται δυναμικά με νέα, βελτιωμένη προσφορά που θα ξεπεράσει τα 40 εκατ. ευρώ. Ποσό που θα έσπαγε κάθε προηγούμενο μεταγραφικό ρεκόρ για Έλληνα παίκτη από ομάδα της Super League.
Ο Ολυμπιακός δείχνει προς το παρόν να μην βιάζεται. Η διοίκηση γνωρίζει ότι η συμμετοχή στο Champions League της επόμενης σεζόν μπορεί να εκτοξεύσει ακόμη περισσότερο την αξία του Κωστούλα. Με τον νεαρό να δείχνει έτοιμος να λάμψει στο κορυφαίο επίπεδο. Παράλληλα, παραμένει στο κάδρο και το ενδιαφέρον άλλων ευρωπαϊκών κολοσσών που «σκανάρουν» τον Έλληνα επιθετικό.
Μένει να φανεί αν η Μπράιτον θα καταθέσει επισήμως τη νέα προσφορά. Όπως επίσης κι αν ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να κρατήσει για λίγο ακόμη ένα από τα μεγαλύτερα «διαμάντια» της ακαδημίας του.