Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου της Euroleague με τη Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, με τις απουσίες να μη λείπουν

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο Ολυμπιακός ενόψει του αγώνα με τη Μπαρτσελόνα. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κλειδώσει το πλεονέκτημα έδρας και περιμένουν την ομάδα του Καλάθη προκειμένου να κλείσουν και επίσημα τη σεζόν στην 3η ή 4η θέση της Euroleague.

Ωστόσο οι απουσίες δε λείπουν από το μπλοκάκι του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο Έλληνας τεχνικό έχει καλά και κακά νέα ενόψει του αγώνα της Παρασκευής 1/4.

Πιο αναλυτικά ο Σακίλ ΜακΚίσικ ξεπέρασε τις διαταραχές και επέστρεψε στις προπονήσεις. Ακόμα, την Πέμπτη 31/3 επέστρεψαν στις προπονήσεις τόσο ο Κώστας Παπανικολάου, όσο και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Αυτό σημαίνει ότι αν και δεν θα είναι 100% θα δώσουν το παρόν στη 12αδα κόντρα στη Μπάρτσα.

Ωστόσο, σοβαρό πρόβλημα υπάρχει με τους Κώστα Σλούκα, αλλά και Μουστάφα Φαλ. Οι δυο αθλητές δεν έχουν ξεπεράσει εντελώς την ίωση που τους ταλαιπωρεί. Έτσι η παρουσία τους ενάντια στην ομάδα του Γιασικεβίτσιους θα κριθεί τελευταία στιγμή.

Ακόμα κι έτσι όμως, τόσο ο Σλούκας όσο και ο Φαλ αν βρεθούν στην αποστολή του Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα θα χρησιμοποιηθούν λίγο από τον Γιώργο Μπαρτζώκα.