Ο Ολυμπιακός, το μεσημέρι της Κυριακής, θα τεθεί αντιμέτωπος με την Ελευθερία Μοσχάτου με φόντο το πέμπτο συνεχόμενο τρόπαιο για το Κύπελλο Ελλάδος.

Κύπελλο Ελλάδος – Αποστολή στα Χανιά, Μιχάλης Μαχαίρας: Ο Ολυμπιακός ήρθε η ώρα να αποδείξει για το λόγο που ταξίδεψε στα Χανιά της Κρήτης, στο δεύτερό του σπίτι ουσιαστικά. Το μεσημέρι της Κυριακής, η ομάδα του Μάρτινς Ζίμπαρτς, έχοντας ξεπεράσει εύκολα δύο ημέρες πριν, τον αιώνιο αντίπαλο Παναθηναϊκό, καλείται να αποδείξει την ανωτερότητά του επί της Ελευθερίας Μοσχάτου.

Τα κορίτσια μας θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Μοσχάτου, στο Κλειστό Κλαδισού, με στόχο βέβαια τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκες» μετά το ΓΛΕΝΤΙ επί του ΠΕΛΑΤΗ για ακόμη μια φορά φέτος, πανηγύρισαν αρκετά την επικράτηση αυτή, όμως ο κύριος στόχος είναι σήμερα. Το μεσημέρι του Σαββάτου έγινε και η προπόνηση, ζεσταίνοντας τις μηχανές για τον μεγάλο τελικό του 25ου Κυπέλλου Ελλάδος. Μιας ομολογουμένως όμορφης διοργάνωσης στην ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΗ Κρήτη.

Να θυμίσουμε πως με νίκη σήμερα του Θρύλου, γίνεται πολυνίκης του θεσμού με 5 κατακτήσεις (2016,2017, 2018, 2019) και μάλιστα συνεχόμενες.

Όσον αφορά την Ελευθερία Μοσχάτου, χρειάζεται τον δέοντα σεβασμό, μα και απόδειξη της ανωτερότητας στο παρκέ. Αυτό φάνηκε κι απ’ τις δηλώσεις των Ζίμπαρτς και Σταμολάμπρου.

Το Thrylos24.gr όντας η μοναδική ιστοσελίδα του Ολυμπιακού στην Κρήτη, με απεσταλμένο τον Μιχάλη Μαχαίρα και τον Αναστάση Κατσαβό, θα καλύψει εξ ολοκλήρου τη διοργάνωση, με πλούσιο ρεπορτάζ και όλο το παρασκήνιο του μεγάλου τελικού.

Δείτε την ανάρτηση του Ερασιτέχνη για σήμερα: