Αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή της τελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος κοριτσιών Κ18 στο βόλεϊ. Καθώς το διάστημα 19-21 Ιουνίου, στην πόλη της Λάρισας, θα γίνουν οι αγώνες που θα κρίνουν τον τίτλο.

Οι Κορασίδες του Ολυμπιακού στο Final-4

Είναι αλήθεια ότι η Λάρισα θα φιλοξενήσει την τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος κοριτσιών Κ18. Πιο συγκεκριμένα, με τη συμμετοχή των ΕΑ Λάρισας, ΑΟ Μαρκοπούλου, ΑΣ Ελπίς και Ολυμπιακού. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου Λάρισας, κοντά στο κέντρο της πόλης.

Την Τετάρτη έγινε γνωστό και το πρόγραμμα. Δηλαδή οι ημέρες και οι ώρες των αγώνων. Ολυμπιακός: Το πρόγραμμα των Κορασίδων στο Final-4.

Ο Πιτό έχει παίξει αντίπαλος του Ολυμπιακού!
Ο Πιτό έχει παίξει αντίπαλος του Ολυμπιακού!

Πέμπτη 19/6/2025

18:00  ΑΣ Ελπίς – ΑΟ Μαρκοπούλου

20:00  ΕΑ Λάρισας – Ολυμπιακός ΣΦΠ

Παρασκευή 20/6/2025

18:00  Ολυμπιακός ΣΦΠ – ΑΟ Μαρκοπούλου

20:00  ΕΑ Λάρισας – ΑΣ Ελπίς

Σάββατο 21/6/2025

17:00  ΑΣ Ελπίς – Ολυμπιακός ΣΦΠ

19:00  ΑΟ Μαρκοπούλου – ΕΑ Λάρισας

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24