Ο Ολυμπιακός εκτός απροόπτου θα προσθέσει άμεσα στο δυναμικό του τον Ζουλιέν Φουρνιέ!

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να καλύψει τη θέση του Φρανσουά Μοντέστο και άμεσα κιόλας διότι έχει βρει τον κατάλληλο άνθρωπο!

Ο Ζουλιέν Φουρνιέ έχει συμφωνήσει σε όλα με τον πρωταθλητή Ελλάδας και άμεσα αναμένεται να αποτελέσει τον νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας!

Με απουσίες στο Φάληρο ο Ατρόμητος!
Με απουσίες στο Φάληρο ο Ατρόμητος!

Ενδιαφέρον έχει η φιλοσοφία του Φουρνιέ! Ο ίδιος είχε αναλύσει στο παρελθόν το πώς χειρίζεται τις μεταγραφικές υποθέσεις και τα λεγόμενά του αξίζουν προσοχής.

Δείτε τι είχε πει:

«Μπορεί να περιμένετε κάτι φανταστικό όμως όλα γίνονται απλά. Προσωπικά θέλω να δείχνω το ενδιαφέρον του club και να γνωρίζω τον παίκτη στο περιβάλλον του. Προσπαθώ να αυτοπροσκαλούμαι στο σπίτι του (γέλια). Και εάν μπορώ κάνω και μία ιδιωτική συζήτηση με τον παίκτη. Όταν πρόκειται για νέο παίκτη θέλω να συναντώ και τους γονείς του. Πέραν από τον ατζέντη θέλω να μιλάω με την οικογένειά του. Μπορεί να κάνουμε 2 και 3 συναντήσεις», είχε τονίσει.

Όσο για το τι συζητήσεις κάνει με τους παίκτες και εάν κινείται και εκτός ποδοσφαίρου; «Θέλω να αξιολογώ την ανθρώπινη παράμετρο μαζί με την ποδοσφαιρική. Θέλω να δω το τι κάνει ο παίκτης για να κάνει τη δουλειά του καλά. Και η δουλειά του δεν είναι μόνο προπόνηση. Είναι και το τι κάνει πριν και μετά από αυτή, το πως ζει, το τι τρώει και άλλα πράγματα. Θέλω να μπορώ να καταλάβω εάν το ποδόσφαιρο είναι η προτεραιότητά του ή όχι. Όταν έρχομαι πρόσωπο με πρόσωπο με τον παίκτη έχω κάνει την ανάλυσή μου.

Ξέρω τα συν και τα πλην του αλλά θέλω να δω το πως αξιολογεί τον εαυτό του. Μπορεί να τον… τσιγκλίσω και λίγο για να δω πως αντιδρά, πως απαντά και εάν είναι ευγενικός ή… τρελαίνεται.

Έχω πχ τον Κλάιφερτ. Το παράδειγμα του Τζάστιν Κλάιφερτ για τη Νις. Τον είχα πάει στο προπονητικό της Νις. Του έδειξα τις εγκαταστάσεις και μιλήσαμε κάτω από μυστικότητα. Του είπα πως θα έχει υψηλού επιπέδου προπονητή. Μίλησα μετά με τον Γκαλτιέ. Του εξηγήσαμε τα πάντα. Πως θέλουμε να παίζουμε, που τον υπολογίζουμε και ακόμα και για τις διοργανώσεις, όπου μετέχουμε και τις φιλοδοξίες μας. Όλα αυτά μετράνε»

Μαρινάκης: «Καλώ τον Πρωθυπουργό να πάρει θέση για όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στην ΕΠΟ»
Μαρινάκης: «Καλώ τον Πρωθυπουργό να πάρει θέση για όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στην ΕΠΟ»
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24